Emma Răducanu a primit un wildcard pentru Indian Wells

Emma Răducanu a primit un wildcard pentru tabloul principal de la Indian Wells.  

Campioana britanică de la US Open, Emma Răducanu, a primit un wildcard pentru tabloul principal de la Indian Wells. 

Deși acum ocupă locul 22 în lume, lista de calificare la Indian Wells a fost publicată încă din timpul turneului US Open, când Emma Răducanu încă nu se afla în top 100.

Turneul, unul dintre cele mai importante, în afara turneelor de Grand Slam, are loc în perioada 4-17 octombrie.

Ashleigh Barty, numărul unu mondial, s-a retras de la Indian Wells, la începutul acestei săptămâni. Vor absenta, de asemenea, și Naomi Osaka și Serena Williams.

Emma Răducanu, decizie despre banii câştigaţi la US Open 

Trofeul de la US Open i-a adus Emmei Răducanu și premiul de 2,5 milioane de dolari. Într-un interviu acordat pentru BBC, tânăra a spus că, momentan, nu are în plan să cheltuie banii. În schimb, îi va lăsa părinților și echipei sale. 

'Îi voi lăsa părinților și echipei mele, ca să fiu sinceră. Mă concentrez doar pe ceea ce îmi place să fac, care mă face să fiu competitivă.', a spus Emma Răducanu, potrivit mylondon.news. 

'Ei pot avea grijă de asta în locul meu', a adăugat ea. Totuși, ea speră să-și achiziționeze alte căști, dat fiind faptul că pe cele vechi le-a pierdut. 

Într-un interviu acordat pentru WTA Insider, Emma Răducanu a mărturisit că părinţii, fiind foarte critici, au învățat-o să aibă așteptări foarte mari de la ea și standarde ridicate.   

'Cred că acesta este un lucru bun în general, dar poate şi uneori şi dăunător, pentru că aştepţi atât de mult de la tine şi vrei să fii perfectă, dar este imposibil să fii perfectă. Cred că am nevoie să îmbunătăţesc acest aspect, să mă mai relaxez. Însă sunt de părere că aceste standarde şi etica de muncă pe care mi le-au insuflat din trecutul lor categoric m-au ajutat pentru că mă solicit la maxim de fiecare dată când intru pe teren. În fiecare zi încerc să maximizez ce am şi să îmi maximizez potenţialul', a declarat Emma Răducanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel