Emma Răducanu a ajuns în România alături de tatăl ei. Va participa la Transylvania Open

Foto: Instagram @emmaraducanu
Foto: Instagram @emmaraducanu

Emma Răducanu a ajuns în România. Tenismena va participa la turneul de tenis de la Cluj-Napoca.

Emma Răducanu a ajuns sâmbătă în România. Câștigătoarea de la US Open va participa la turneul de tenis Transylvania Open de la Cluj-Napoca.

Tenismena Emma Răducanu a ajuns la aeroportul din Cluj-Napoca, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 2.45. Răducanu a venit în România împreună cu tatăl ei. Jucătoarea a fost așteptată cu flori de directorul turneului, Patrick Ciorcilă. La hotel au fost pregătite pentru ea, dar și pentru alte jucătoare de top, mai multe cadouri cu produse autentice romanești, între care și o ie.

Emma Răducanu va participa la Transylvania Open, alături de Simona Halep și Garbine Muguruza, alte câștigătoare de Grand Slam, potrivit Mediafax.

Emma Răducanu s-a născut în Canada și are 18 ani. Tatăl ei este român, iar mama este chinezoaică, dar familia locuiește la Londra. Ea a debutat în circuitul profesionist în 2018, iar anul acesta a câștigat US Open, devenind prima jucătoare care a reușit să câștige un Grand Slam venind din calificări.

VEZI ȘI: Șapte curiozități despre Emma Răducanu, revelația de la US Open 2021

Familia ei s-a stabilit în Londra când avea doi ani

Emma Răducanu s-a născut în Canada, din tată român și mamă chinezoaică. Familia ei s-a stabilit în Londra, Marea Britanie, când avea doi ani. 

A început să joace tenis la cinci ani

Tatăl ei a încurat-o să încerce mai multe sporturi, încă din primii ani de viață, printre care balet, înot și călărie. La cinci ani, Emma Răducanu a început călătoria în lumea tenisului, conform BBC. Primul ei antrenor a fost tatăl, Ian Răducanu. Vecinii spun că și cei doi mai joacă tenis și acum, din când în când, pe terenul din curtea casei. 

O consideră pe Simona Halep un model 

Emma Răducanu spunea, despre Simona Halep, că îi admiră deplasarea și modul în care luptă. „Ea a câștigat Wimbledon și a spus că nu se aștepta să reușească asta, dar a arătat că dacă îți pui mintea și inima la lucru, poți să atingi tot ceea ce îți propui.”, spunea Emma Răducanu.

E îndrăgostită de rap, jazz și de arhitectură

(Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel