Emil Boc, anunț despre Simona Halep: A acceptat!

Simona Halep FOTO AGERPRES / EPA
Simona Halep FOTO AGERPRES / EPA

Emil Boc a anunțat, marți, că jucătoarea de tenis Simona Halep va primi titlul de cetățean de onoare al orașului Cluj-Napoca, aceasta fiind un model pentru toți românii.

Primarul orașului Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunțat, marți, printr-o postare pe pagina lui de Facebook, că Simona Halep va primi titlul de cetățean de onoare al municipiului.

„Mă bucur foarte mult că Simona Halep a acceptat propunerea de a deveni cetățean de onoare al municipiului Cluj-Napoca. Dincolo de performanța extraordinară obținută la tenis, Simona Halep este un model pentru o întreagă generație, pentru toți românii. Prin talent, muncă, eleganță, modestie și tenacitate, Simona Halep inspiră oameni atât din România, cât și de pe întreg mapamondul. Îți mulțumim, Simona Halep, pentru momentele unice de bucurie și mândrie pe care ni le-ai oferit! Și, cu siguranță, vor urma și altele! Simona, suntem alături de tine! Și la bine, și la greu! Acordarea titlului de cetățean de onoare urmează să se facă într-o ședință viitoare a Consiliului local", se arată în documentul citat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel