Eleva care a contestat notele de la BAC și a luat zece pe linie: "Nu mă așteptam"

Miriam face parte dintre elevii care și-au luat inima în dinți și au contestat notele obținute la BAC. Iar surpriza a fost pe măsură.

Miriam Dobre, elevă a Liceului Tehnologic din Jimbolia, a obținut 9.10 la Română, 9.50 la Matematică şi 9.65 la Biologie. Însă tânăra nu a fost mulțumită de rezultate și a depus contestații pentru toate cele trei note.

Nu mă aşteptam la notele astea (n.r. cele iniţiale) şi am zis că ori nu ştiu să mă evaluez, ori nu au fost corectate bine şi atunci risc. Am zis că oricum nu am nimic de pierdut, s-au terminat anii de liceu, fac şi eu o nebunie", a povestit Miriam, pentru "Adevărul".

Miriam o bținut zece pe linie, după contestații, și, acum, se pregătește de cursurile Faculatii de Ştiinţe ale Educaţiei, din cadrul Universităţii de Vest:

Îmi plac copiii şi îmi place să predau. Am avut profesori foarte buni şi am avut un foarte mare respect pentru ei. Tocmai asta m-a determinat să devin învăţătoare. Mi se pare chiar o meserie onorabilă. Consider că este foarte important să investeşti în copii.

De asta am ales să fiu învăţătoare pentru că atunci când sunt mai mici copiii sunt mai ascultători, mai receptivi. Poţi să investeşti mai mult în ei şi durează ceea ce investeşti în ei. Eu, de exemplu, respectul pentru profesori şi iubirea pentru cunoaştere de învăţători a fost sădită", a declarat Miriam pentru „Adevărul".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel