Elevă bătută și umilită de o colegă în Brăila - VIDEO

Eleva batuta
Eleva batuta

O elevă din Brăila și-a bătut, scuipat și umilit colega într-o discuție aprinsă dintr-o scară de bloc. Tot scandalul a fost filmat de o a treia colegă, care nu s-a băgat între cele două.

[caption id="attachment_241436" align="alignleft" width="310"] sursa: RTV.net[/caption]

Incidentul se pare că a pornit din cauza unui băiat. Agresoarea a încolțit-o pe colega ei într-o scară de bloc, unde i-a tras o serie de scuipături și palme. Eleva batjocorită nu a scos niciun cuvânt și s-a supus pedepselor. Ce a șocat însă pe toată lumea a fost momentul în care colega autoritară a obligat-o pe victimă să îngenuncheze, să-și ceară scuze și să îi pupe picioarele.

Clipul a scandalizat întreg Internetul după ce a fost postat pe 220.ro și a strâns nu mai puțin de 100.000 de vizualizări într-o singură zi. Oamenii au lăsat comentarii injurioase la adresa bătăușei prin intermediul Facebook: “Panarama,e șmecheră că știe să scuipe și stie să dea palme,te-aș bate mai rău decât ai bătut-o pe fata aia”, “I-aș smulge cerceii ăia frumoși din urechi și aș pune-o să îi înghită”. Câțiva s-au arătat obișnuiți de aceste preocupări deviante ale elevelor de liceu: “Asta e cultura promovată în școlile din România, de parveniții și inculții care au ajuns să ne guverneze atâția ani”.

Cele trei fete sunt eleve la Colegiul Economic “Ion Ghica”din Brăila.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel