Elev, la Urgențe după o bătaie la şcoală

Un tânăr în vârstă de 17 ani din Botoşani, elev în clasa a XI-a la Şcoala de Cooperaţie, a ajuns la Urgenţe, după ce s-a bătut cu un coleg.

Băiatul s-a lovit cu capul de o chiuvetă din unitatea de învăţământ.

Totul s-a întâmplat într-o pauză, când între acesta şi un coleg de clasă a izbucnit un conflict pe baza unor neînţelegeri mai vechi.

Cei doi tineri au intrat în grupul sanitar din apropierea clasei lor, unde au început să se îmbrâncească şi să se lovească. La un moment dat, tânărul a fost împins de colegul său, moment în care a alunecat, s-a dezechilibrat şi a căzut.

Diagnostic crunt

În cădere însă, acesta s-a lovit cu capul de o chiuvetă.

El a fost transportat la Centrul de Primiri Urgenţe al Spitalului Judeţean chiar de către profesorii din unitatea de învăţământ, fiind supus mai multor examene de către medicii specialişti.

„Pacientul era stabil din punct de vedere hemodinamic, însă la examenul computer tomograf a reieşit o fractură de occipital, fără deplasare, fiind necesar transferul la Clinica de Neurochirurgie Iaşi”, a precizat un reprezentant al Secţiei de Pediatrie Botoşani.

Anchetă a Poliției

Cazul a ajuns şi în atenţia poliţiei, care a demarat o anchetă şi fost deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe, potrivit Monitorul de Botoșani.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel