Efectul plagiatelor descoperite: Lovitură pentru ANI

După scandalul lucrărilor de doctorat plagiate, la şcoala doctorală a Academiei Naţionale de Informaţii a SRI numărul celor admişi a scăzut dramatic. Doar trei doctoranzi au fost admişi, conform unor informaţii furnizate de jurnalista Emilia Şercan. 

Jurnalista Emilia Şercan, cea care a scris prima despre suspiciunea de plagiat asupra lucrării de doctorat a lui Gabriel Oprea vine cu noi informaţii cu privire la şcoala doctorală a SRI. Numărul celor admişi este incredibil de mic, iar profesorii consideraţi responsabili de situaţia creată au fost pensionaţi. 

Dezvaluirile pe care le-am facut despre plagiatele conduse de Gabriel Oprea la Academia Nationala de Informatii a SRI au avut ca rezultat un inceput de reforma in aceasta scoala. Anul acesta au fost admisi doar trei doctoranzi la scoala lor doctorala, desi aveau mai multe locuri bugetate. O alta schimbare vizeaza patru profesori, care au fost identificati ca fiind responsabili de toata impostura de acolo. Acestia au fost pensionati - printre ei generalii Gheorghe Toma, mana dreapta a lui Gabriel Oprea si cel care le-a coordonat lucrarile de doctorat fiicei si ginerelui lui Oprea, si Constantin Onisor, cel care anul trecut era seful Scolii Doctorale a ANIMV , a precizat Emilia Şercan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel