Ecaterina Andronescu, nouă informație despre Vasile Răducă. Ce face după demisie

Ecaterina Andronescu/ foto Agerpres
Ecaterina Andronescu/ foto Agerpres

Ministrul Ecaterina Andronescu a oferit o nouă informație despre Vasile Răducă, care și-a depus, miercuri, demisia din funcția de prodecan al Facultății de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul”, după afirmaţiile controversate făcute într-o emisiune radio.

Reprezentanți ai Universității din București au anunțat, miercuri, printr-un comunicat de presă, că profesorul Vasile Răducă și-a depus demisia din funcția de prodecan al Facultății de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul”.

„A demisionat astăzi și se și pensionează. Aceasta este informația pe care am primit-o după amiază de la domnul rector. Este un subiect încheiat", a anunțat Ecaterina Andronescu, miercuri seară, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Vasile Răducă a făcut afirmaţii controversate într-o emisiune difuzată, pe 27 mai, la Radio Trinitas. „Vă rog să reţineţi, sunt rarisime cazurile când violul se soldează cu graviditate. Când se soldează cu graviditate, sunt mai multe cauze: fie că este vorba de un viol la care ai consimţit şi care ţi-a plăcut să se repete, fie că te-ai găsit în imposibilitatea de a face de aşa manieră încât celulele germinale care sunt pe punctul de a se întâlni, să se şi întâlnească şi să fie fertilizat oul", este un răspuns dat de Vasile Răducă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel