Ecaterina Andronescu, înlocuită de Liviu Pop. Senatoarea PSD, noi precizări

Senatoarea PSD Ecaterina Andronescu a făcut noi comentarii legate de schimbarea sa din fruntea Comisiei de Învățământ. Ea a fost înlocuită de către fostul ministru al Educației, Liviu Pop.

”Să încercăm să restabilim adevărul. Am fost de trei ori ministru, cel mai lung mandat al meu a fost de doi ani și jumătate în perioada 2001-2003. În acea perioadă am îndeplinit tot ce era scris în programul de guvernare. (...) Nu știu de ce am fost schimbată și am mai spus și ieri, reiau și acum, după opinia mea, nu o funcție îi dă valoare celui care o ocupă, dimpotrivă, omul trebuie să fie cel care onorează și înalță funcția. Asta este principiul meu.”, a spus aceasta.

Întrebată dacă i-a cerut explicații lui Liviu Dragnea, Ecaterina Andronescu a răspuns: ”Nu. Vreau să mai fac o precizare, niciodată nu am cerut o funcție. Nici acum nu o s-o fac. Așa a hotărât domnul președinte, nu ne-a explicat de ce, dar îi respect hotărârea. Nu o să îl întreb, dacă domnia sa o să îmi spună vreodată, dacă nu eu nu am să îl întreb”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel