"După dealuri" va fi disponibil în ediție premium din 29 martie

dupa dealuri
dupa dealuri

Ediţia premium a DVD-ului "După dealuri" va include o broșură cu fragmente din comentariile şi recenziile cele mai relevante despre film, apărute atât în presa românească, cât şi în cea internaţională. DVD-ul va fi disponibil în magazinele de specialitate începând de vineri.

Autor: Sabina Ghiulțu

Broşura cu opinii şi comentarii este ataşată unui pachet care conţine două DVD-uri, unul cu filmul şi celălalt cu materiale video suplimentare: 12 dintre secvenţele neincluse în montajul final, un masterclass al regizorului Cristian Mungiu, un making of despre cum se realizează un film în plan-secvenţă, interviuri, dar şi o serie limitată de cartoline cu fotograme din film. Pachetul promoțional va fi disponibil începând cu 29 martie, mai întâi în librăriile Cărtureşti Verona, Humanitas Cişmigiu şi Librarium din Bucureşti, apoi şi în alte spaţii de profil. Această ediţia va putea fi comandată şi online, de pe www.dupadealuri.ro.

DVD-ul va include și un comentariu al lui Horia Roman Patapievici:

"Mediocritatea este enorma tramă a acestei drame care e tragedie nu prin moartea Alinei, care rămâne banală şi mediocră, ci prin condamnarea care apasă asupra întregii lumi pe care o zugrăveşti. Această condamnare nu e o judecată morală: ea vine din precizia artei tale, care e necruţătoare cu ce zugrăveşte, cu o perfecţiune îndepărtată şi distantă, de Judecată de Apoi, care pune şi mai pregnant în lumină caracterul sinistru, mediocru, neisprăvit şi nemîntuit al acelei lumi, care, de fapt, e nemîntuibilă prin faptul că totul, în ea, se îneacă de insignifianţă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel