EXCLUSIV  Dumitru Farcaș. Codrin Ștefănescu: Mi-a fost foarte drag!

[] []

07 aug 2018 / 09:43
Salveaza PDF Comentarii
Dumitru Fărcas a murit
Dumitru Fărcas a murit

Dumitru Farcaș a murit la vârsta de 80 de ani. Personalitățile lumii artistice, politicieni, oameni obișnuiți își exprimă regretele în mediul online. Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, un prieten al marelui artist a sunat la DCNews pentru a transmite public un mesaj de condoleanțe.

”A fost un mare român, un artist puternic și un om absolut minunat, a spus Codrin Ștefănescu, abia oprindu-și lacrimile. Dumitru Farcaș era întotdeauna vesel, avea o glumă cu care să-ți facă ziua mai luminoasă. Și o vorbă de duh din bătrâni care îți dădea mai multă înțelepciune. Mi-a fost foarte drag. Nu mai e nimic de spus, de făcut. Dumnezeu să-l odihnească, iar românii să-l cinstească așa cum se cuvine pe marele nostru artist!”, a declarat Codrin Ștefănescu pentru DCNews. 

Dumitru Fărcaș, legenda taragotului, s-a stins din viață, marți dimineață, într-un spital din Cluj, unde era internat în urma unui infarct, informează România TV. Detaliile privind înmormântarea lui Dumitru Fărcaş vor fi comunicate de familie.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27