Dragoș Bucurenci - Realitatea TV, scandal. Dat afară din emisiune

Dragoș Bucurenci
Dragoș Bucurenci

Dragoș Bucurenci a fost obligat să părăsească platoul emisiunii „Acasă la Oamenii Realității” după ce l-a contrazis pe purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române.

Dragoș Bucurenci a fost dat afară din emisiunea Acasa la Oamenii Realității, prezentată de Alexandra Păcuraru, la Realitatea TV, după ce l-a contrazis pe purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe. 

„Nu-mi vine să cred că asta s-a întâmplat în România zilelor noastre. În pauza publicitară, Alexandra Păcuraru, prezentatoarea emisiunii „Acasă la oamenii Realității”, mi-a cerut să plec din platou pentru că am îndrăznit să-l contrazic pe purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române și s-o întreb de ce călătorește cu avionul duminica dimineață când credincioșii adevărați merg la slujbă. Revin cu detalii după ce-mi revin din șoc.”, a scris Bucurenci pe pagina sa de Facebook. 

    Alexandra Păcuraru, anunț, în direct

„I-am cerut domnului Dragoș Bucurenci să părăsească această emisiune pentru că eu m-am simțit jignită. Nu iau partea Bisericii, nu joc rolul nimănui, joc rolul meu. Eu m-am simțit jignit, m-am simțit sfidată. Și dacă asta este credința mea, așa am crescut, acestea sunt valorile mele, vă rog mult, și o fac public, să mă respectați, pentru că eu sunt omul care vorbește prin fapte. Nimeni nu va putea niciodată să mă arate cu degetul că am spus ceva, dar nu am făcut nimic. Așa că respectați-mă, ca să vă respect și eu.”, a spus Alexandra Păcuraru, prezentatoarea emisiunii Acasă la Oamenii Realității, după ce Păcuraru a fost invitat să părăsească platoul.

    Reacția lui Dragoș Bucurenci

Îl respect pe d-l Bănescu și nu-l invidiez pentru munca pe care o are, de a da o față umană, prietenoasă și contemporană unei instituții învechite, corupte și anacronice. Dacă mi s-ar fi spus că va veni și dumnealui, i-aș fi atras atenția producătorului că va urma o dezbatere furtunoasă. Cel mai probabil, aș fi declinat invitația.

Dar nu înțeleg să-mi țin opiniile pentru mine într-o emisiune în care am fost invitat și în platoul unei televiziuni care susține seară de seară prin toate vocile sale valorile statului de drept (de exemplu, libertatea de conștiință și libertatea de exprimare).

Aș vrea să-mi cer iertare și pe această cale d-lui Bănescu pentru că nu mi-am luat rămas bun la plecare (a trebuit să-mi atragă dumnealui atenția, altfel aș fi plecat fără s-o fac). Eram absolut bulversat de ceea ce mi se întâmplase. Singura dată când am mai părăsit un platou de televiziune în timpul emisiei a fost pentru a nu continua o dezbatere cu Corneliu Vadim Tudor. Dar atunci, în 2006, am plecat eu, din proprie inițiativă. Astăzi, în 2018, mi s-a cerut să plec. N-am exagerat când am spus că eram în șoc. Ceea ce s-a întâmplat astăzi la Realitatea este unul dintre motivele pentru care prietenii mei pleacă din România.”, a susținut Dragoș Bucurenci.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel