Două vești bune pentru Simona Halep, în doar câteva zile

Simona Halep se va duela cu Sara Sorribes vineri, 30 aprilie 2021
Simona Halep se va duela cu Sara Sorribes vineri, 30 aprilie 2021

Simona Halep a primit două vești bune în decursul a doar câteva zile. Este vorba despre gravitatea accidentării și despre desfășurarea turneului de la Roma, care o menține pe locul 3. 

Referitor la accidentare, Simona Halep a primit prima veste bună care se referă la faptul că nu va sta atât de mult pe tușă, așa cum se credea inițial. Imediat după meciul pe care l-a abandonat la Roma, Halep a anunțat că ar putea fi o ruptură la gamba stângă, însă RMN-ul efectuat a arătat o ruptură destul de mică. Întrebarea este dacă Simona Halep va putea participa la Roland Garros, turneu care va debuta pe 30 mai.

„După un RMN aici, la Roma, pot confirma că am o mică ruptură musculară la gamba stângă. Voi zbura acasă astăzi și voi începe recuperarea în piscină și sala de gimnastică de luni. Rămân pozitivă și voi face tot ce pot pentru a-mi accelera întoarcerea”, transmite pe siteul său Simona Halep.

Simona Halep, campioana en-titre la Internazionali BNL d’Itali,a a fost nevoită să se retragă după ce a suferit o accidentare la picior în meciul cu Angelique Kerber în turul doi (6-1, 3-3).

„În acest moment nu suntem siguri de timpul de recuperare. Sunt dezamăgită să închei turneul la Roma așa, dar voi face tot ce pot pentru a avea mă recupera după accidentare și să mă întorc cât mai curând posibil. Mulțumesc mult pentru sprijin și vă voi ține la curent cu progresele mele”, anunța miercuri Halep.

Medicii i-au recomandat exerciții fizice ușoare, precum înotul. Halep va face recuperarea în România. 

A doua veste bună pentru Simona Halep

O altă veste bună este că Simona Halep nu va pierde locul trei în clasamentul WTA, deși a părăsit rapid turneul de la Roma, pe care-l câștigase anterior. 

Halep va rămâne pe locul trei in clasamentul WTA, dupa ce Elina Svitolina a fost eliminată de Iga Swiatek, scor 6-2, 7-5, în sferturile de finală ale turneului de la Roma.

Svitolina ar fi depășit-o pe Simona Halep în clasamentul mondial, dacă ar fi câștigat titlul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel