Dosar penal pentru lovire în Gorj. Agresorul figura în izolare la domiciliu

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Poliția a deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe în cazul unui tânăr din Gorj, care ar fi fost agresat de un bărbat. 

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe în cazul unui tânăr din comuna Ţânţăreni care ar fi fost bătut de un bărbat, ulterior stabilindu-se că agresorul şi soţia lui nu au respectat măsura izolării la domiciliu, aceştia din urmă fiind sancţionaţi.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbuneşti au fost sesizaţi prin apelul 112 de către un tânăr, de 19 ani, din comuna Ţânţăreni, cu privire la faptul că a fost agresat fizic.

'La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit faptul că tânărul, în timp ce se afla pe un teren viran din comuna Ţânţăreni, pe fondul unui conflict spontan, ar fi fost lovit de către un bărbat, de 47 de ani, din comuna Ţânţăreni. Tânărul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe', a informat IPJ. În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că bărbatul şi soţia acestuia, de 45 de ani, care a fost de faţă la conflict, figurau în autoizolare la domiciliu, nerespectând această măsură. Aceştia au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, fiind introduşi într-un centru de carantină, conform Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel