Doru Roman, soțul Simonei Catrina, discuție sinceră cu Mirela Vaida la un an de la moartea jurnalistei

Rodica Mitu / 15 Martie 2018 / 11:58 Salveaza PDF Comentarii

Doru Roman, soțul jurnalistei și scriitoarei Simona Catrina, cea care s-a stins din viață în urmă cu un an, după o luptă crâncenă cu cancerul, vine joi, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, prezentată de Mirela Vaida, la Antena 1.

Simona Catrina a trecut printr-o suferință cumplită. Fusese diagnosticată cu cancer și făcuse o dublă mastectomie, avea ciroză și făcea tratament periodic la Fundeni, avea diabet, dar ținea regim și totul părea să meargă spre bine. Destinul a fost însă unul crunt și, la data de 3 martie 2017, s-a stins din viață, pe un pat de spital, după ce cu o zi înainte inima ei, care, de altfel, părea sănătoasă la ultimele analize, n-a mai vrut să mai bată. A făcut un stop cardiac în somn.

Soțul ei era lângă ea. A fost dusă la spital după ce a fost resuscitată cu șocuri electrice. Acolo, din păcate, nu s-a mai putut face nimic. Corpul său firav și chinuit de boli nu a făcut față unui stop cardiac.

După decesul Simonei, Doru s-a prăbușit. A căutat metode pentru a lupta cu singurătatea, dar nu a găsit. Mai mult decât atât, Doru respinge orice apropiere de o altă femeie, nu caută o companie, pentru că nimeni nu ar putea să o înlocuiască. A rămas doar el și Moșmondelul, cățelul pe care Simona îl adora. Datorită lui și a unor prieteni buni, Doru a reușit să nu se mai simtă singur.

Își deschide sufletul la un an de la tragedie

Doru Roman a decis să-și deschidă sufletul și să vorbească în cadrul emisiunii "Totul pentru dragoste".

"Despre Simona, după un an de la... Am văzut formatul emisiunii și îmi place. E mai mult o emisiune educativă în care oameni obișnuiți povestesc anumite experiențe prin care au trecut și de la care alții aflați în situații asemănătoare pot învăța ceva", spune Doru Roman.

[citeste si]

Despre cum a supraviețuit pierderii și suferinței incredibile, dar și despre cum e viața sa acum, Doru Roman povestește, astăzi, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii "Totul pentru dragoste", prezentată de Mirela Vaida la Antena1.loading...
VOTEAZA ARTICOLUL

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.11