Doru Roman, soțul Simonei Catrina, discuție sinceră cu Mirela Vaida la un an de la moartea jurnalistei

Rodica Mitu / 15 Martie 2018 / 11:58 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Doru Roman, soțul jurnalistei și scriitoarei Simona Catrina, cea care s-a stins din viață în urmă cu un an, după o luptă crâncenă cu cancerul, vine joi, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, prezentată de Mirela Vaida, la Antena 1.

Simona Catrina a trecut printr-o suferință cumplită. Fusese diagnosticată cu cancer și făcuse o dublă mastectomie, avea ciroză și făcea tratament periodic la Fundeni, avea diabet, dar ținea regim și totul părea să meargă spre bine. Destinul a fost însă unul crunt și, la data de 3 martie 2017, s-a stins din viață, pe un pat de spital, după ce cu o zi înainte inima ei, care, de altfel, părea sănătoasă la ultimele analize, n-a mai vrut să mai bată. A făcut un stop cardiac în somn.

Soțul ei era lângă ea. A fost dusă la spital după ce a fost resuscitată cu șocuri electrice. Acolo, din păcate, nu s-a mai putut face nimic. Corpul său firav și chinuit de boli nu a făcut față unui stop cardiac.

După decesul Simonei, Doru s-a prăbușit. A căutat metode pentru a lupta cu singurătatea, dar nu a găsit. Mai mult decât atât, Doru respinge orice apropiere de o altă femeie, nu caută o companie, pentru că nimeni nu ar putea să o înlocuiască. A rămas doar el și Moșmondelul, cățelul pe care Simona îl adora. Datorită lui și a unor prieteni buni, Doru a reușit să nu se mai simtă singur.

Își deschide sufletul la un an de la tragedie

Doru Roman a decis să-și deschidă sufletul și să vorbească în cadrul emisiunii "Totul pentru dragoste".

"Despre Simona, după un an de la... Am văzut formatul emisiunii și îmi place. E mai mult o emisiune educativă în care oameni obișnuiți povestesc anumite experiențe prin care au trecut și de la care alții aflați în situații asemănătoare pot învăța ceva", spune Doru Roman.

[citeste si]

Despre cum a supraviețuit pierderii și suferinței incredibile, dar și despre cum e viața sa acum, Doru Roman povestește, astăzi, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii "Totul pentru dragoste", prezentată de Mirela Vaida la Antena1.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26