Donația de 185.000 euro a unui rapper a fost RESPINSĂ

Rapperul american 6ix9ine a vrut să doneze 185.000 euro pentru o fundație de caritate pentru copii, însă gestul acestuia a fost respins.

Rapperul american 6ix9ine a vrut să doneze 185.000 euro pentru o fundație de caritate pentru copii, însă gestul acestuia a fost respins, transmite BBC.

Campania „Niciun copil înfometat" a explicat că are o politică de respingere a fondurilor care vin de la donatori ce nu se încadrează în valorile sale.

6ix9ine nu a fost prea cuminte la viața sa

Rapperul, care a fost recent încarcerat pentru crime pe care le-a făcut în cadrul unei brigăzi violente, a spus că decizia este „crudă". 6ix9ine a reușit să nu intre la închisoare în 2015, când a fost acuzat de mai multe fapte penale, printre care și abuzuri sexuale cu minori.

Într-o postare acum ștearsă de pe Instagram, rapperul, pe numele său adevărat Daniel Hernandez, a anunțat că donează 185.000 euro campaniei care vrea să rezolve problemele sărăciei și foametei din Statele Unite.

Cu toate acestea, inițiatorii campaniei, „Împărțim puterea noastră", a explicat că a refuzat oferta cântărețului.

„Nu se aliniază cu misiunea și valorile noastre”

„Suntem recunoscători pentru oferta generoasă a domnului Hernandez pentru a dona campaniei, însă i-am informat reprezentanții că am refuzat donația", a transmis ONG-ul. „În cadrul campaniei concentrate pe copii, este în politica noastră să refuzăm fonduri din partea unor donatori ale căror activități nu se aliniază cu misiunea și valorile noastre".

Rapperul a răspuns pe Instagram că „nu a văzut niciodată ceva mai crud de-atât", însă și-a șters de atunci postarea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel