Donald Trump despre scandalul ucrainean: 'Destituirea pentru asta? E o glumă!'

Donald Trump FOTO AGERPRES
Donald Trump FOTO AGERPRES

Donald Trump s-a revoltat, miercuri, contra procedurii de demitere lansată împotriva sa de opoziţia democrată pentru că i-a cerut preşedintelui ucrainean, Volodimir Zelenski, să dispună o anchetă asupra rivalului său politic Joe Biden, relatează AFP.

'Destituirea pentru asta? E o glumă!', a reacţionat preşedintele american în timpul unei conferinţe de presă susţinute la New York, în marja Adunării Generale a ONU. El a afirmat că discuţia telefonică avută cu omologul său ucrainean, Volodimir Zelenski, şi care află în centrul noului scandal politic care zguduie Washingtonul, a fost 'magnifică'.

Această convorbire, interceptată de serviciile secrete americane, a fost urmată de un denunţ intern al unui membru al acestor servicii, presa relatând în urma acestui denunţ că Donald Trump i-ar fi făcut o promisiune neobişnuită lui Zelenski şi l-a încurajat în privinţa unei investigaţii asupra fiului lui Joe Biden. În urma scandalului declanşat în SUA de acest caz, democraţii, care deţin majoritatea în Camera Reprezentanţilor, au anunţat marţi lansarea unei anchete oficiale în vederea punerii sub acuzare a preşedintelui, care poate duce la destituirea acestuia (impeachment), informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel