Doliu în presa românească. A murit celebrul fotograf sportiv Alexandru Hojda, la doar 45 de ani

foto: Facebook, Alexandru Hojda
foto: Facebook, Alexandru Hojda

Săptămâna începe cu o veste tristă.

O veste tragică a zguduit comunitatea sportivă din România. Alexandru Hojda, un fotograf de excepție, cunoscut în lumea sportivă și în mass-media, s-a stins din viață la doar 45 de ani. Cunoscut pentru talentul său remarcabil în capturarea momentelor definitorii din lumea sportului, Alexandru și-a lăsat amprenta asupra scenei media sportive românești, contribuind la publicații de prestigiu precum „Gazeta Sporturilor”, „ProSport” și „Adevărul”.

S-a întâmplat în Germania, țara în care Hojda s-a stabilit în ultimii ani. Tânărul fotograf a fost răpus prematur de o boală necruțătoare, lăsând în urmă un gol imens în lumea fotografiei sportive din România și în inimile celor care l-au cunoscut și apreciat.

Vestea tragică a fost anunțată pe pagina de Facebook a bunului său prieten și coleg, Marian Burlacu. „Cei care au lucrat în presă știu că nu a fost deloc simplu, ziariștii și fotoreporterii neavând sâmbăta și duminica libere, fiind serile și uneori nopțile pe stadioane, în săli și pe drumuri, în diverse deplasări prin țară și prin lume. O viață frumoasă, palpitantă, însă care te și consumă, atât fizic, cât și psihic”, a scris jurnalistul Marian Burlacu.

Și Asociația Presei Sportive a făcut anunțul public:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel