Doi morţi şi doi răniţi, după ce o maşină a lovit un cap de pod

Sursa: Pexels
Sursa: Pexels

Doi oameni au murit şi alţi doi au fost răniţi grav, în urma unui accident de circulaţie. 

Accidentul a avut loc pe DN 2G Bacău-Moinești, în localitatea Ardeoani, județul Bacău. Șoferul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și mașina a lovut violent un cap de pod.

În urma coliziunii, șoferul și un pasager au decedat, a treia persoană este evaluată medical la fața locului, iar cel de-al patrulea pasager a fost transportat la spital pentru investigații medicale, anunță autoritățile.

Traficul rutier prin zonă se desfășoară alternativ, pe un fir, scrie Mediafax.

Circulaţie îngreunată de ceaţă pe A1, A2 şi A3

Ceața afectează vizibilitatea în trafic sub 100-150 de metri, pe alocuri chiar sub 50 de metri, pe întreg tronsonul kilometric al autostrăzilor A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești și A4 Ovidiu-Agigea.

De asemenea, este semnalată ceață pe mai multe artere rutiere din județele Brașov, Bistrița-Năsăud, Caraș-Severin, Călărași, Covasna, Dâmbovița, Harghita, Mureș, Olt, Prahova, Sibiu, Teleorman, Vâlcea și Vrancea, dar și în municipiul București,  vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri, pe alocuri sub 50 de metri.

"Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare. De asemenea, recomandăm șoferilor ca înainte de a porni în călătorie, să se intereseze cu privire la starea părții carosabile, să aibă autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă și să reducă viteza, folosind frâna de motor" transmite Poliţia Română.

Un minor din Suceava a intrat cu maşina pe trotuar 

Un minor s-a urcat la volan și a produs un grav accident de circulație în județul Suceava. 

Șoferul care în localitatea suceveană Pătrăuți a scăpat mașina de sub control și a lovit doi pietoni aflați pe trotuar are 17 ani și nu deține permis de conducere. Adolescentul a fugit pe un deal și a fost găsit de polițiști la o distanță de aproximativ 1,5 kilometri de locul producerii accidentului

VEZI CONTINUAREA AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel