Doi iubiți, deveniți RIVALI la Chefi la Cuțite. Povestea lor e INCREDIBILĂ: "Am pierdut-o, a DECEDAT"

Sezonul 8 "Chefi la Cuțite" este plin de surprize și povești care mai de care mai interesante. 

Doi iubiți, Adrian Adam Szakaci și Garofița Gog, au devenit rapid rivali în show-ul culinar "Chefi la Cuțite", iar povestea lor de viață a lor este incredibilă. Lui i-a murit soția, ea a avut parte de un mariaj plin de certuri timp de 16 ani.

Povestea emoționantă a celor doi

Este povestea emoționantă a celor doi concurenți, Adrian Adam Szakaci și Garofița, prezentată în ediţia de miercuri seara.

S-au cunoscut atunci când se aşteptau mai puţin, atunci când lui i-a murit soția, iar ea trecuse printr-un mariaj de 16 ani plin de certuri. Acum, cei doi lucrează în același domeniu, deși aveau cu totul alte preocupări.

Adrian Adam Szakaci a explicat că, deși lucrează în domeniul evenimentelor și al muzicii, numele său de familie înseamnă „bucătar” și se potrivește perfect cu pasiunea sa uriașă pentru bucătărie.

"Am pierdut-o, a decedat"

„Înainte am avut un club, o discotecă. Am dat faliment din anumite motive. Am decis să mă căsătoresc și am făcut-o, dar am pierdut-o după nici 9 luni, a decedat. Mi-au trebuit trei ani ca să trec peste. Cel mai greu este să întinzi mâna în pat și să nu fie acolo, să fie casa goală, să nu auzi nimic, niște cuvinte. Singurătatea te omoară”, a dezvăluit Adrian Adam Szakaci.

"După atâția ani nu mai speri la nimic"

În schimb, Garofița Gog a trecut peste un divorț dureros, dar pasiunea pentru bucătărie a ajutat-o să treacă peste. A făcut un curs de bucătar și și-a refăcut viața cu totul. 

„De gătit m-am apucat mai serios când am divorțat și am plecat la oraș cu copilul meu. 16 ani am fost căsătorită și eram singura cu venit, după un an am început certurile. Soțul meu nu avea nicio responsabilitate pentru familie. Am fost jignită și după 16 ani, mi-am luat copilul și am plecat. După atâția ani când nu mai speri la nimic. Cine spune asta se înșeală amarnic. După eșecul în căsnicie mi s-a întâmplat ceva ce nu am crezut că o să mi se mai întâmple în viața asta. Că o să ajung să fiu cu cineva. Practic am reînviat. Ne certăm foarte mult pentru gătit", spune ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel