Doi consilieri, bătaie în primărie: "Dacă nu mă lovea, nu aveam cum să îmi pierd dinții" - "Dinţii nu îi avea, doamnă" - "Mă duc să-i scot de tot"

Doi consilieri rivali s-au luat la bătaie în fața primarului. Scandalul a pornit de la o sesizare făcută de unul dintre ei.

Scandalul dintre cei doi consilieri locali a izbucnit după ce unul dintre ei a făcut o sesizare împotriva fiicei celuilalt, care deţine în chirie o suprafaţă de păşune de la Primăria din comuna Topliceni, din judeţul Buzău. Întregul scandal s-a terminat la poliţie.

Consilierul liberal Ion Bontea a reclamat-o pe fiica consilierului PSD Gheorghe Grosu că nu ar respecta condiţiile contractului de închiriere încheiat cu primăria pentru un teren pe care îl deţine.

Schimbul de replici a avut loc în emisiunea "Previziuni", de la Antena 3:

Ion Bontea: Am semnalat faptul că, de trei ani de zile, de când are în concesiune suprafața de aproximativ 30 de hectare de islaz, nu au fost făcute lucrări de întreţinere, de respectare a amenajamentului pastoral, nu s-au tăiat mărăcinii. Primăria nu a luat nicio măsură. În momentul în care a construit o stână pe islaz, trebuia să facă o autoritate de construire, iar suprafaţa respectivă să fie notificată către APIA, să fie scoasă din circuitul agricol.

Gheorghe Grosu: Vreau să dezmint ce spune domnul Bontea. Deţin un contract de închiriere, de la Primăria Topliceni, de trei ani, pe care îl îngrijesc, nu cum minte domnul consilier. O comisie anuală mă verifică tot timpul dacă sunt în regulă, dacă am curăţat, dacă am dat cu azotat. Problema a început de la o construcţie sezonieră pentru a-mi adăposti viţeii mici. Nu din betoane sau din fier, ci o construcție detaşabilă, pe care, la sfârşitul mandatului sau contractului de închiriere, să o desfac şi să o duc acasă. Nu îmi trebuie autorizaţie pentru un adăpost de scândură pentru grindină, furtuni, pentru a-mi apăra viţeii. 

Nu l-am lovit pe domnul Bontea. A fost doar o îmbrânceală, sunt şi camere de luat vederi în primărie. Dânsul are şi el câteva animale împreună cu cineva din sat şi tot trece pe terenul concesionat de mine şi tot timpul reclamaţii, sesizări fără niciun drept. De fapt, dânsul vrea să mă dea afară de acolo fiindcă îl încurc în demersul dânsului. Deţine 30 de hectare de la o firmă care se ocupă cu reziduuri toxice şi eu am fost în şedinţa de consiliu şi le-am încurcat treburile. Nu i-am lăsat să aducă reziduuri ca să polueze pânza freatică.

Ion Bontea: În momentul în care în contract scrie că animalele au voie pe islaz, treaba este clară. Dacă construieşti o stână fără autorizaţie, se reziliază contractul. Primăria nu a luat în considerare aceste aspecte.

Discuţia a continuat cu un moment uşor hilar:

Ion Bontea: Doamnă, dacă nu mă lovea, nu aveam cum  să îmi pierd dinții din faţă, nu aveam cum să fiu plin de sânge...

Gheorghe Grosu: Dinţii nu îi avea, doamnă. Nu i-a avut tot timpul.

Ion Bontea: Am fost lovit cu pumnii. S-a uitat întâi pe pereţi de camere şi m-a lovit cu doi pumni de mi-au căzut dinții. Acum am făcut radiografie, mă duc să îi scot de tot.  Nu cred că degeaba îmi curgea sânge, dacă era o îmbrânceală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel