DNA, bilanț fără fast și covor roșu. Mișcare surprinzătoare, după Kovesi: Iohannis, absent?

DNA a luat o decizie în ceea ce privește bilanțul de anul acesta, pe care îl va prezenta astăzi.

Update: Augustin Lazăr a confirmat invitația la prezentarea bilanțului DNA, anunță Antena 3.

De această dată, bilanţul DNA se va ţine chiar în incinta instituţiei. Nu va mai fi o gală cu covor roşu şi invitaţi speciali, anunță Antena 3. 

Bilanțul Direcției Naționale Anticorupție va fi prezentat astăzi, la ora 14.00. Nu se ştie încă cine va participa la evenimentul susţinut de Călin Nistor, procuror-șef interimar al DNA. Doa

Pe agenda președintelui Klaus Iohannis, primit până acum de Laura Codruța Kovesi, pe covorul roșu, la intrarea în clădirea Cercului Militar, nu apare, de această dată participarea la bilanțul DNA. 

(w670)

Anul trecut, evenimentul a avut loc la Cercul Mililtar. Atunci, preşedintele României, Klaus Iohannis, a participat la prezentarea raportului, în timp ce ministrul Justiţiei Tudorel Toader a refuzat invitaţia. Nici premierul Viorica Dăncilă nu a fost prezentă.

"Sigur, nu va judeca doar Secţia de procurori. Vor judeca românii. Convingerea mea este că adevărul va ieşi la suprafaţă. Adevărul trebuie ştiut. Dumneavoastră spuneţi că totul este perfect. V-am contrazis prin cele notate în raport. Spuneaţi că aveţi deschidere la dialog. Foarte bine. Mâine aveţi bilanţul. Mi-aţi trimis şi o invitaţie. Vă mulţumesc, dar nu voi veni", a declarat, atunci, Tudorel Toader.

Vezi și: Kovesi, procuror european. Coita: Există două posibilități

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel