Djokovic poate concura la Openul Italiei

Ministrul italian al sporturilor a spus că Novak Djokovic va putea participa la Openul Italiei, deoarece evenimentele în aer liber nu necesită ca o persoană să fie vaccinată împotriva infecției cu SARS-CoV-2.

Novak Djokovic a declarat marți că este pregătit să sacrifice turneele de Mare Șlem, precum Openul Franței și Wimbledon, dacă i se va cere să se vaccineze împotriva COVID-19, după ce a fost expulzat cu puțin timp înainte de Openul Australiei, din cauza faptului că nu a fost vaccinat.

„Este un sport în aer liber, iar permisul verde nu este necesar", a declarat, joi, ministrul italian al sporturilor.

„Deci, dacă Djokovic vrea să vină în Italia pentru a juca, va putea să o facă. Poate fără să viziteze hoteluri și restaurante", a spus acesta, notează Mediafax.

La începutul acestei luni, guvernul italian a ridicat obligația de a purta masca în aer liber.

Citește și: Jelena Ostapenko, declarație provocatoare înaintea duelului cu Simona Halep

Ons Jabeur a fost eliminată, joi seară, de Simona Halep, în sferturile de finală ale competiției din Emiratele Arabe Unite. Românca se califică astfel în semifinală, unde o va întâlni pe Jelena Ostapenko.

Simona Halep a câștigat în două seturi, cu scorul de 6-4, 6-3, după o oră și 22 de minute.

„A fost greu, chiar dacă au fost numai două seturi, a fost mult mai greu decât a părut. Știam că trebuie să lupt până la capăt. M-am concentrat pe ce știam că am de facut. Stiam că trebuie să o țin cât mai mult în spate”, a spus jucătoarea de tenis Simona Halep la interviul de pe teren.   

„Este o plăcere să joc aici. Mă bucur să pot juca din nou în fața unui public atât de entuziast și mă simt bine ori de câte ori evoluez pe acest teren”, a mai spus sportiva din Constanța.

Jelena Ostapenko, „coșmarul” Simonei Halep de la Roland Garros 2017, a răsucit cuțitul în rana fanilor lui Halep. „În finala aceea de la Roland Garros, ea  (n.r. Simona Halep) nu a făcut față când a intrat cu mine pe teren. Sincer, meciul a avut loc în urmă cu mult timp. Cred că trebuie să îl revăd. Dar ce pot să vă spun e că nu a contat scorul. Am ajucat agresiv și asta mi-a adus victoria, la fel ca în toate meciurile pe care le-am câștigat”, a spus Jelena Ostapenko, potrivit ProSport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel