Directorul medical al Spitalului orășenesc din Hârșova a fost găsit decedat

Facebook - Dumitru Dumitrescu
Facebook - Dumitru Dumitrescu

Medicul constănțean Dumitru Dumitrescu a fost găsit mort în propria locuință. 

Directorul Spitalului orășenesc din Hârșova a fost găsit decedat de autoritățile alertate de vecini. Bărbatul de 65 de ani zăcea mort în locuința sa, iar trupul său nu prezenta urme de violență. Se pare că medicul suferea de diabet și hipertensiune, relatează informațiile pe surse. 

Pe pagina de Facebook a spitalului, colegii au postat în semn de doliu un mesaj în memoria doctorului Dumitru Dumitrescu. 

„Mesaj în memoria fostului director medical, doctorul Dumitru Dumitrescu! Cu adâncă durere în suflete anunțăm plecare prematură în Ceruri a celui care a fost o vreme de peste 2 ani directorul medical al Spitalului orășenesc Hârșova, reputatul medic chirurg, doctorul Dumitru Dumitrescu, un coleg și un prieten minunat! Drum lin, printre îngeri!

Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în liniște și pace! Sincere condoleanțe familiei îndurerate”, este mesajul colegilor de pe Facebook

Cazuri similare în țară

Nu este primul medic din Constanța care moare în condiții neobișnuite. O doctoriță în vârstă de 37 de ani a fost găsită decedată în camera de gardă a unui spital privat constănțean. Colegii au încercat să o resusciteze, însă eforturile lor au fost în zadar și a fost declarat decesul. Medicul se numește Loredana Chircu. Ea a murit după ce și-ar fi administrat un cocktail de medicamente, în camera de gardă a spitalului privat în care muncea. 

Colegii ei au sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi i-au făcut masaj cardiac, însă, după toate eforturile depuse, Loredana Chircu a fost declarată decedată. Potrivit unor surse, doctoriţa ar fi suferit un accident vascular-cerebral în urmă cu câteva zile şi ar fi luat medicamente pentru hipertensiune, dar şi pentru slăbit. Loredana Chircu lucra ca medic internist atât la spitalul privat în care a murit, cât şi la alte clinici private, dar şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel