Directorul SNAM, demis. Cumpănașu: Vom continua bătălia

Directorul General al Societății Naționale a Apelor Minerale (SNAM) a fost demis după ce CNMR a solicitat reprezentanților Ministerului Economiei ca acesta să fie înlăturat din funcție. 

BĂTĂLIA Coaliției Naționale pentru Modernizarea României (CNMR) pentru România, continuă! În repetate rânduri, CNMR a solicitat reprezentanților Ministerului Economiei demiterea Directorului General al Societății Naționale a Apelor Minerale (SNAM). Fostul director al Administrației Cimitirelor, lipsit de cunoștințe și expertiză în domeniul resurselor minerale, a condus SNAM în anonimat și asigurarea unui management "personal" eliminând aproape integral orice specialist cu experiență în resurse minerale din cadrul instituției. Consiliul de Administrație a ținut în sfârșit cont și de solicitarea CNMR, dar și de multiplele deficiențe evidente și a dispus înlocuirea acestuia.

"Vom continua BĂTĂLIA pentru România. Nu este ușor. Dincolo de "poveștile" politicienilor aflați de fapt în cârdășie și complicitate unii cu alții indiferent de culoarea politică, CNMR se va bate CU ORICE PREȚ pentru ROMÂNIA. O nouă victorie este demiterea șefului SNAM asupra căruia CNMR a atras atenția cu privire la lipsa totală de expertiză și management în domeniu și am solicitat demiterea acestuia. Este una din multele bătălii pe care le-am început. În perioada următoare vom dezvălui românilor: funcționari și politicieni corupți, incompetenți, iresponsabili precum și hărți relaționale transpartinice", a declarat președintele CNMR, Alexandru Cumpănașu, potrivit unui comunicat trimis DCNews. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel