Directoarea Direcţiei de Asistenţă Socială Timiş, Emilia Milutinovici, va ataca în instanţă decizia CJ de a o pensiona

Şefa Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Timiş, Emilia Milutinovici, în vârstă de 61 de ani, a declarat miercuri că va ataca în instanţă decizia Consiliului Judeţean (CJ) Timiş de a o pensiona din luna septembrie, după ce a cerut prelungirea mandatului cu încă un an. 

'Am solicitat CJ, respectiv domnului preşedinte (Călin Dobra, n.r.), prelungirea mandatului. Săptămâna aceasta am primit dispoziţia de încetare a mandatului, deşi am depus cererea în luna iunie, astfel încât mă supun acestei dispoziţii. Fac menţiunea faptului că această dispoziţie este netemeinică şi nelegală, prin urmare îmi rezerv dreptul de a acţiona în instanţă şi a ataca în contencios această dispoziţie', a spus Emilia Milutinovici. Prezentul mandat al Emiliei Milutinovici, ca director al DGASCP Timiş încetează la data de 2 septembrie, urmând să fie înlocuită.

Şefa Direcţiei a explicat că are posibilitatea de prelungire legală a mandatului şi doreşte să-şi continue proiectele, dar CJ Timiş i-a respins cererea Preşedintele CJ Timiş, Călin Dobra, a detaliat că Emilia Milutinovici a ajuns la vârsta de pensionare şi la conducerea DGASPC Timiş se va forma o echipă nouă. 'Doamna director general a ajuns la vârsta de pensionare şi având posibilitatea legală să gândim o reconstrucţie, ţinând cont că la nivel naţional strategia privind asistenţa socială s-a schimbat şi implică foarte multe probleme, am considerat la momentul acesta că va trebui lucrat cu o nouă echipă', a afirmat Călin Dobra. Până în prezent nu a fost nominalizat viitorul şef al DGASPC Timiş. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel