Dincă și-ar fi ucis complicele fără să stea pe gânduri: Bineînţeles că în cazan încăpea, cu capul în jos - stenograme

Sursa foto: captura video Antena 3
Sursa foto: captura video Antena 3

Gheorghe Dincă a declarat, potrivit unei discuții cu un coleg de celulă, prezentată în rechizitoriu, că "nu se punea problema", l-ar fi ucis și pe complicele său, Ștefan Risipițeanu. De ce nu a făcut-o.

"Asta s-a nimerit, a fost, a văzut, asta era o chestie care ... așa ... și nu mai puteam să fac faţă. Şi treaba a fost mai... mai nasoală şi mai aia, că au fost şi porţile deschise. Înțelegi? Și a prins şi a intrat, când era... Ce mai puteam să fac? Ce să... să-l bag şi p-ăla în cazan... (neinteligibil)... Nu că... că io n-am fost cu intenţia asta, ştii? Să... Că io, dacă era... şi ştiam să... ca să nu am complici, cum ar fi, şi cu alelalte şi... dă ştiam.... Bineînţeles că în cazan încăpea.... cu capul în jos cu.... nu să punea problema!... Doamne!... că sunt la masă", a spus Gheorghe Dincă, după cum reiese din declarația prezentă în rechizitioriu.

Vezi și: Cum le-a desenat Dincă pe Luiza și Alexandra - FOTO

"Nu-mi fac io probleme de sânge"

 

"Da... dă sânge, nu-mi fac io probleme de sânge și nu dă...p-ăsta... dispărea fără urmă, făceam în așa fel și-l luam din oraș să nu știe nimeni să nu fie... promită că e la mine, să fie...", a continuat Dincă.

Coleg celulă: Pe care?

Gheorghe Dincă: P-ăsta... dă a fost, FANE.

Coleg celulă: FANE?

Gheorghe Dincă: Păi da cum...(neinteligibil)... îl făceam și pă el în butoi și duceam cenușa... de nu se găsea nimic și gata!

*Conversația a avut loc în data de 02.11.2019, orele 14:12:24, potrivit informațiilor din rechizitoriu.

Vezi și: Dincă, "înjunghiat pe la spate" de soție. Momentul care l-a marcat: "Niciun viitor nu mai este posibil"


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26