Dieta cu linte. În 7 zile, spune ”adio” kilogramelor în plus

Dietă
Dietă

Lintea te ajută să slăbeşti sănătos.

Ziua 1 sau clătite din linte

Ai nevoie de 1 lingură de linte fiartă, 1 ceapă roşie tocată, 1 ou şi 2 linguri de făină. Pasează lintea, adaugi ingredientele rămase şi formezi clătitele. Le poţi mânca cu brânză şi cu legume, în prima parte a zilei.

Seara, poţi mânca un humus preparat în casă, cu legume.

Ziua 2 sau supă de linte

Ai nevoie de 1 lingură de linte, 1 morcov, 2 cartofi medii, 1 ţelină, 1 ceapă roşie, 2 ceşti de bulion, 1 lingură de smântână, sare şi piper după gust. Fierbi legumele, după care le pasezi, adaugi bulionul şi smântâna, apoi condimentezi.

Ziua 3 sau omletă cu linte

Pentru a prepara omleta ai nevoie de două ouă şi sare şi piper. În restul zilei, poţi mânca un fruct, un iaurt degresat şi un peşte la grătar. 

Ziua 4 sau linte cu orez

Fierbe în apă o cană de orez şi prepară separat un sos proaspăt de roşii, usturoi şi ceapă. Adaugă 1 ceaşcă de linte fiartă şi lasă să se omogenizeze. Mai poţi mânca un fruct, un iaurt grecesc şi o salată proaspătă de legume verzi.

Ziua 5 sau linte şi cartofi dulci

Ai nevoie de 1 lingură de linte, 1 ceaşcă de supă de legume şi 1 ceaşcă de cartofi pasaţi. Fierbi supa de legume cu lintea, apoi adaugi cartofii şi amesteci.

Ziua 6 sau supă de linte

Poţi prepara aceeaşi supă de linte ca în ziua 2, însă mai poţi adăuga în meniu şi un piept de pui la grătar cu o salată de varză.

Ziua 7 sau linte cu sos de ciuperci

Ai nevoie de 1 lingură de linte fiartă, 1 ou, 1 lingură de făină, 1 ceapă tocată, 1 lingură de ulei de măsline. Pasezi lintea, adaugi ingredientele rămase şi formezi nişte chiftele, notează clickpentrufemei.ro. Pentru sosul de ciuperci, ai nevoie de 1 ceaşcă de ciuperci feliate, 2 linguri de smântână, 100 ml vin alb, 50 g pătrunjel şi sare după gust. Căleşti ciupercile într-o tigaie, adaugi smântâna şi vinul alb, apoi condimentezi şi decorezi cu pătrunjel. Presari sosul peste chiftele.

La micul dejun, ai voie să alternezi următoarele alimente: iaurt, cereale, fructe, pâine prăjită cu brânză slabă şi roşii. Nu uita să te hidratezi.

VEZI ȘI: Astrolog: M-am uitat pe tranzite... Să nu aveți prea multe așteptări

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel