Diana Elena Gugulică va fi înmormântată în satul Horpaz

Diana Elena Gugulică, adolescenta de 16 ani, ucisă în Parcul Copu din Iași, a fost înmormântată, marți, la ora 14, în satul Horpaz, acolo unde locuiesc bunicii ei.

Diana Elena Gugulică a fost ucisă de iubitul ei în vârstă de 17 ani, Eduard Perju. Acesta a sugrumat-o pe adolescentă cu un colier, chiar în Parcul Copou din Iași.

Totul a pornit de la niște poze pe care Diana le-a postat pe Facebook, imagini în care apare și un băiat. Gelos, iubitul fetei a vrtu să se răzbune.

Tânărul i-a dat întâlnire în parc, sâmbătă, sub pretextul că vrea să îi ofere un cadou pentru ziua de 1 martie. El a rugat-o să se întoarcă cu spatele, pentru că i-a cumpărat un colier şi vrea să i-l pună la gât. 

Eduard Perju şi-a strangulat iubita cu un colier de plastic, folosit pentru strângerea capacelor, până a lăsat-o fără suflare, iar apoi a dispărut de la fața locului.

Inițial, anchetatorii s-au gândit la varianta sinuciderii, însă au luat în calcul și cea a crimei. Primul cu care au stat de vorbă a fost iubitul tinerei, care, inițial, a negat fapta, apoi a recunoscut totul.

El a fost arestat, preventiv, pentru 30 de zile.

Prietenii Dianei, devastați

Cei care au cunsocut-o pe Diana sunt devastați de moartea adolescentei. Au creat o pagină de Facebook, unde au postat sute de mesaje emoțioante.

”Acum noi nu putem da timpul înapoi... Însă putem transmite părinților și prietenilor sa nu sa se de-a bătuți. Din ceruri, Diana are grijă de toți! Condoleanțe familiei! Dumnezeu să o ierte!”

”Inca un inger s-a inaltat la ceruri :( din pacate pentru tara noastra, sunt fel si fel de oameni :( cazul Dianei a cutremurat Orasul nostru, a cutremurat o tara intreaga. :( Cuvintele, gandurile noastree nu pot face durerea parintilor, rudelor, prietenilor mai mica :( insa trebuie sa realizeze ca Diana, o sa aiba grija de toti din ceruri! Dumnezeu sa o ierte si sa aiba grija de ea! Condoleante familiei! :(”

Încă un înger ajuns în ceruri nu pot să cred! Dumnezeu să o ierte.. Acest îngeraş de fată nu se va stinge niciodata din inimile noastre!! :( Păcat! :(

Ea olimpică, el corigent

Adolescenta ucisă de prietenul ei, sâmbătă, în Parcul Copou din Iaşi, era elevă în clasa a IX-a la Liceul "Dimitrie Cantemir", era olimpică la limba română şi terminase primul semestru cu media 9, profesorii descriind-o ca fiind "un copil voios, mereu cu mâna sus la ore".

Diana participase, în 20 februarie, la Olimpiada de limbă română, faza judeţeană, unde a obţinut o menţiune, iar în ziua în care a fost ucisă în Parcul Copou fusese la un curs de limbă engleză intensiv, la şcoala ei, de acolo fata mergând în Parcul Copou.

În ceea ce îl priveşte pe Eduard P., prietenul Dianei, suspectat de comiterea crimei, acesta era elev la Colegiul Tehnic "Mihail Stuza" din Iaşi.

Conform reprezentanţilor şcolii, în primul semestru băiatul de 16 ani a avut două corigenţe şi nota scăzută la purtare din cauza numărului mare de absenţe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel