Diagnostic crunt pentru Bianca Andreescu, dar sportiva e optimistă: Putea fi mult mai rău

Facebook Bianca Andreescu
Facebook Bianca Andreescu

Bianca Andreescu a aflat diagnosticul accidentării suferite la WTA Miami. 

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu a anunţat că a suferit o ruptură de ligamente la glezna stângă, marţi, în optimile de finală ale turneului feminin de tenis de la Miami (Statele Unite), informează Reuters.

"Rezultatele arată că am două ligamente rupte la glezna stângă. Este greu de precizat exact când va dura (recuperarea), dar haideţi să spun doar că putea fi mult mai rău", a scris Andreescu pe contul său de Twitter.

Bianca Andreescu, campioană la US Open în 2019, s-a prăbuşit pe teren ţipând de durere, ţinându-se cu mâinile de gleznă, în timpul setului al doilea al meciului cu rusoaica Ekaterina Alexandrova, înainte de a părăsi arena într-un scaun cu rotile.

Canadianca, în vârstă de 22 de ani, aflată pe locul 31 în clasamentul WTA, s-a confruntat cu o serie de accidentări în ultimele sezoane, după ce a învins-o pe americanca Serena Williams în finala US Open 2019.

La Miami, Banca Andreescu, finalista ediţiei 2021 a acestui turneu, le-a învins pe Emma Răducanu, Maria Sakkari, favorita numărul 7, şi Sofia Kenin, pentru a ajunge în optimile de finală. Ea conducea cu 2-0 în setul secund cu Alexandrova înainte de a abandona, după ce rusoaica se impusese la tiebreak în primul set, scrie Agerpres.

"M-am trezit cu o orteză la picior. Ştie cineva ce s-a întâmplat?", a scris jucătoarea de origine română pe Twitter. "Într-o notă serioasă... aceasta a fost cea mai mare durere pe care am simţit-o şi mă rog să nu fie nimic grav. Încă aştept rezultatele oficiale. Vă mulţumesc tuturor pentru gândurile şi cuvintele frumoase, nu trec neobservate", a adăugat Andreescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel