Denunțător Tăriceanu. Bogdan Teodorescu: ”Denunțătorul, cea mai odioasă specie!”

Călin Popescu Tăriceanu
Călin Popescu Tăriceanu

Analistul politic Bogdan Teodorescu a afirmat la Realitatea TV că nu este el cel care a făcut denunțul împotriva lui Călin Popescu Tăriceanu.

 "Nu, nu am făcut niciun denunț. Nici pe domnul Tăriceanu, nici pe altcineva nu am denunțat. Nu denunț și nu voi face acest lucru încât nu dețin informații", a explicat acesta.

"Este o știre falsă. Se va vedea clar în apel ca eu am avut dreptate. Zvonurile au urmărit alte scopuri. Nu îmi e clar cine a pus pe piața informația asta. Eu garantez că spun adevărul. Denunțătorul este cea mai odioasă specie pe pământ. Nu am avut contacte cu domnul Tăriceanu", a mai spus acesta la Realitatea Tv. Bogdan Teodorescu a mai precizat că nu a lucrat niciodată cu Călin Popescu Tăriceanu.

Procurorii îl acuză pe Călin Popescu Tăriceanu că a primit, când era premier, aproape 800.000 de dolari de la o firmă austriacă. Banii au venit sub forma unui comision de 10%, spun procurorii, și au fost folosiți în campania electorală. Ancheta a pornit la cererea autorităților din Austria.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel