Denise Rifai, întâlnire cu Nae Cațavencu și Ștefan Tipătescu: Clasa politică, bântuită de falsitate

Opera ''O scrisoare pierdută'', de Dan Dediu a revenit pe scena Operei Naţionale Bucureşti după o absenţă de patru ani. Astfel că, Denise Rifai, în preajma alegerilor parlamentare, s-a întâlnit, în studioul Realitatea TV, cu personajele din comedia scrisă de Ion L. Caragiale. Prezentatoarea TV a dorit să compare clasa politică actuală cu clasa politică din ''O scrisoare pierdută'', în care personajele se aflau, de asemenea, în preajma alegerilor.

Personajele Nae Cațavencu, Zoe Trahanache, Ștefan Tipătescu, cetățeanul turmentat au venit în platoul Realitatea TV. Actorii din opera lui Dan Dediu nu au găsit diferențe între politicienii de acum și politicienii din O scrisoare pierdută.

Andrei Lazăr, cel care îl interpretează pe Nae Cațavencu în piesa de teatru a comparat clasa politică din O scrisoare pierdută cu clasa politică actuală.

Mi se pare că întreaga clasă politică este bântuită de aceeași falsitate, în momentul de față. Mi se pare foarte interesant cum va fi ca ciclu electoral, se repetă aceleași basme, în care lumea crede și n-am folosit întâmplător cuvântul basme. Sunt teme care sunt lansate, oamenii, mai puțin ancorați în realitate, le cred, le îmbrățișează și cred că aici este talentul actoricesc al unui politician. De a vinde credibilul în basm, cât mai bine. Cred că avem o mare problemă, din punctul meu de vedere, în clasa politică, în general. Felul în care se prezintă, felul în care își susțin punctul de vedere., a afirmat interpretul lui Nae Cațavencu.

 (w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel