Denise Rifai, cucerită de Dan Bittman și Cristi Borcea: A fost o surpriză. Știe să cucerească o femeie

Foto: Instagram Denise Rifai
Foto: Instagram Denise Rifai

Denise Rifai a făcut dezvăluiri fără perdea despre invitații săi de până acum. 

Denise Rifai este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune, iar odată cu emisiunea de la Kanal D, "40 de întrebări", aceasta s-a bucurat de un real succes în audiențe. 

Vedeta a făcut dezvăluiri despre invitații săi, despre Cristi Borcea, Dan Bittman și cum este ea departe de luminile reflectoarelor. 

Întrebată care a fost invitatul care a pus-o în dificultate, Denise Rifai a spus că: "Au fost invitați pe care i-am îndrăgit și mai mult după ce i-am intervievat, dar cu toții au fost foarte interesanți și au avut generozitatea de a se dezvălui în fața publicului, iar pentru acest lucru le mulțumesc. Fiecare interviu este diferit și fiecare întrevedere în parte mă consumă pentru că interacționez cu energia invitatului meu".                                          

Ce spune Denise Rifai despre Cristi Borcea și Dan Bittman

"Toți invitații mei de până acum au fost remarcabili. Cristi Borcea nu este un tip ușor de intervievat, dar m-am bucurat foarte mult că a fost în emisiune. A răspuns unor  întrebări incomode, și-a expus adevărul lui și ne-a lăsat să-l descoperim. Din zona politică, mi-a plăcut foarte mult interviul cu Adrian Năstase, ne-a lăsat să pătrundem în intimitatea lui. Mi-a plăcut și interviul cu Petre Roman, care a primit cu foarte multă bucurie această experiență. Îmi doresc să aduc în fața publicului în continuare personalități care au lucruri de spus, de împărtășit celor de acasă. Așa cum v-am obișnuit până acum vom veni cu invitați unul și unul, din multe domenii.

Am interacționat cu Cristi Borcea doar în calitate de jurnalist; cred că dincolo de faptul că este un  bărbat generos, probabil este un bărbat care știe să cucerească o femeie. Dan Bittman a fost o surpriză pentru mine, i-am spus și lui acest lucru. A fost foarte dornic  să povestească, a fost relaxat. M-a impresionat prin onestitatea de care a dat dovadă și pentru modul în care a vorbit despre adevăruri dureroase din viață sa", a mai spus vedeta, într-un interviu pentru ciao.ro

Dan Bittman i-a dat inelul lui Denise Rifai, în timpul emisiunii

"Dan Bittman a fost o surpriză pentru mine, i-am spus şi lui acest lucru.  A fost cadoul meu de Crăciun, cea mai frumoasă emisiune pe care am făcut-o cu un artist, în sensul că a venit foarte dornic să povestească, a fost relaxat. Elementul cu inelul oferit a fost o glumă, a încercat să îşi negocieze întrebările roşii, în glumă, evident. M-a impresionat prin onestitatea de care a dat dovadă şi pentru modul în care a vorbit despre adevărurile dureroase din viaţa sa", a spus prezentatoarea tv, pentru okmagazine.ro.

Cum a avut loc momentul inelului

”I-am văzut pe invitații că nu a venit nimeni cu o floare  la Denise Rifai. Și atunci m-am gândit, ia să iau un inel, și când am o întrebare dificilă încerc să negociez cu un inel. Inelul până la urmă reprezintă un gest de prietenie, iar pe mine mă reprezintă, că până la urmă am cântat 20 de ani melodia cu inelul”, spunea Dan Bittman în decembrie, la TeoShow, după participarea în emisiune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel