Ponta și Turcescu, scandal cu replici incendiare: ”Cine-i prost să-l creadă?” vs. ”Dottore”

Premierul Victor Ponta l-a atacat, luni, pe Robert Turcescu, întrebând retoric ”cine este atât de prost încât să-l creadă pe Robert Turcescu?”. Jurnalistul i-a răspuns pe Facebook.

Robert Turcescu a avansat un scenariu conform căruia lui Mircea Băsescu i-a fost înscenat scandalul în care se află implicat. Întrebat despre acest scenariu, Victor Ponta, potrivit stiripesurse.ro, a spus:

"Cred că nu mai există în România niciun om atât de prost încât să creadă ce spune domnul colonel Turcescu. Dânsul are niște sarcini pe diverse filiere și dacă e cineva atât de lipsit de inteligență încât să creadă în așa ceva, cred că-și merită soarta. Dar sincer, asemenea lucruri să vă închipuiți că Voiculescu sau eu, nu știu, i-am pus bani în buzunar lui Mircea Băsescu...trebuie să ai un grad extrem de redus de inteligență!".

VEZI ȘI: Turcescu aruncă bomba: Vodafone cumpără RCS&RDS. Ce spune compania

”Îi aparține (declarația n.r-) unui plagiator dovedit, Victor Viorel Ponta, care îl chemă pe Tobă, șeful Poliției Române, "în urgență", să rezolve cererile baronului Duicu. E același ins care minte cum respiră și semna acum câteva luni celebra ordonanță ASF pentru care "unchiul" Rușanu e la mititica. E tot ăla cu "marțea neagră", cu Kazmunai și iertarea de o datorie de 400 de milioane de dolari, privatizarea eșuată de la CFR Marfa și câte și mai câte. Deci, cine pe cine crede? Dottore...!”, a scris Robert Turcescu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel