Decizie șoc în lumea interlopă ieșeană. Un cunoscut lider, condamnat la 15 ani

 Considerat "capo din tutti capi" al unei grupări infracționale ieșene, care se ocupa de traficul de droguri de mare risc, Cosmos Tanase, un temut interlop supranumit și prințul țiganilor a fost condamnat la 15 ani de închisoare.

Peste unul dintre cele mai mari dosare de  trafic de droguri de mare risc instrumentat vreodată de procurorii ieșeni de la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, s-a tras cortina, scrie bzi.ro. Cunoscutul interlop Cosmos Tănase a fost condamnat la o pedeapsa de 15 ani de închisoare pentru trafic de cocaină.

De asemenea Cosmos Tănase a mai fost judecat si pentru "inițierea sau constituirea unui grup infracțional organizat ori aderarea sau sprijinirea sub orice formă a unui astfel de grup". Complicele său, Costel Puia a primit 10 ani de închisoare dar pentru că mai avea un rest de pedeapsa de 2 ani si 6 luni dintr-o condamnare anterioara va sta în pușcărie 12 ani si 6 luni. Și celălalt membru al rețelei, Costel Cozma a primit de la judecatorii de la Tribunalul Iasi o pedeapsa de 15 ani de închisoare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel