Decizia PSD pentru Guvernul Cîțu. Fifor: Clipa adevărului pentru PNL

Parlamentul României
Parlamentul României

Senatorul PSD Mihai Fifor a anunţat ce vor face parlamentarii social-democraţi la votul de învestitură pentru Guvernul Cîţu. 

"Parlamentarii PSD vor participa la sedința de învestitură și va asigura cvorumul, însă nu va vota Guvernul Cîțu, fiind obligația PNL și a aliaților săi de a asigura majoritatea necesară învestirii.

Un vot al PNL împotriva propriului guvern nu va face decât să reconfirme o mascarada politică deja sancționată de Curtea Constituțională.

După premeditarea crizei la cel mai înalt nivel, mascarada audierilor și a negocierilor pentru un guvern desemnat ca să pice reprezintă modul în care PNL și Klaus Iohannis își arată fățiș disprețul față de adevăratele probleme de astăzi ale României.", a scris Mihai Fifor pe pagina sa de Facebook. 

"Clipa adevărului pentru PNL şi Iohannis"

"Țara noastră se află în pragul epidemiei de coronavirus, se confruntă cu o ciză economică generată de panica epidemiei care a determinat blocaje economice și comerciale, cât și de politica dezastruoasă a celui desemnat acum pentru funcția de premier, iar o a trei criză, cea social, amenință România, după ce Turcia a decis să trimită refugiații sirieni către Europa.

Mai mult decât oricând România ar trebui să aibă instituții funcționale și stabile pentru a putea asigura sănătatea cetățenilor.

Votul pentru Guvernul Cîțu va fi clipa adevărului pentru PNL și Iohannis: a făcut președintele o propunere responsabilă pe care propriul partid să o susțină sau a luat la mișto o țară întreagă în ciuda epidemiei de coronavirus?

PSD va asigura cvorumul ședinței, dar nu va vota Guvernul Cîțu, PNL având obligația să confirme inclusiv la vot că, într-adevăr, îl susține pe premierul desemnat și că a fost de bună credință atunci când a clamat dorința constituirii unei majorități pentru învestire.", a mai scris social-democratul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel