Deces subit la o lansare de carte. Avea 43 de ani

Directorul Serviciului Judeţean al Arhivelor Naţionale (SJAN) Constanţa, Virgil Coman, a decedat vineri seară în urma unui stop-cardiorespirator. 

Virgil Coman recenza o nouă apariţie editorială, în cadrul unui eveniment public la librăria Prăvălia cu cărţi, din Constanţa.Potrivit martorilor, la scurt timp după începerea discursului de prezentare a romanului istoric 'La marginea Imperiului - Origini', în prezenţa autorului, Cristian Cealera, Virgil Coman s-a scuzat către public şi a anunţat că se simte rău, acuzând simptome specifice unei afecţiuni cardiace.

Organizatorii au solicitat intervenţia Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ), care a deplasat la faţa locului un echipaj, în decurs de zece minute. Imediat au fost iniţiate manevrele de resuscitare şi după două sincope, pe parcursul cărora bolnavul şi-a pierdut pulsul, medicii au declarat decesul directorului SJAN, ca urmare a unui stop cardio-respirator, potrivit Agerpres. Virgil Coman, în vârstă de 43 de ani, era absolvent al Facultăţii de Istorie de la Universitatea Ovidius.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel