Onțanu: Într-o frumoasă zi de toamnă ne-am propus...

ontanu
ontanu

De la uciderea de către maidanezi a  lui Ionuț Anghel,  primarul Sectorului 2, Neculai Onțanu, tace.   Acesta nu a fost prezent nici la întâlnirea primarilor de sectoare convocată de Victor Ponta pe tema maidanezilor.  Primarul tace în această problemă, dar pe Facebook, Onțanu este o prezență activă. 

Chiar dacă băiețelul de patru ani a fost sfâșiat de maidanezi în Sectorul 2, edilul tace în această problemă, în speranța că trecerea timpului va face uitat subiectul.

Chiar în ziua în care Ionuţ a fost înmormântat, pe contul de Facebook al primarului erau scrise următoarele rânduri: "Într-o zi frumoasă de toamnă ne-am propus să mergem în vizită la prietenii noştri de la Centrul de Zi "PINOCHIO", unde ne-am întâlnit şi cu cei de la Centrul "CIREŞARII"- am petrecut câteva ore ca între prieteni. Concursuri, discuţii interactive, tenis de masă şi voie bună. Mulţumim pentru ospitalitate dragi prieteni ai Centrului de Zi "Pinochio"Bucureşti Sector 2.

Neculai Onțanu  a postat fotografii de la evenimente și chiar invitații la pelerinaj în Grecia "Leagăn de civilizație, cultură și creștinism", într-un moment în care sicriul micuțului  era depus  în biserică.

De asemenea,  joi seară, edilul a avut timp să trimită sms-uri locuitorilor din Sectorul 2, pentru a-i invita la târgul anticarilor, ce va avea loc în acest weekend.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel