De ce s-a mutat Iulia Vântur din România. Motivul de suflet din spatele schimbării

Sursă foto: Facebook (Iulia Vântur)
Sursă foto: Facebook (Iulia Vântur)

Iulia Vântur a dezvăluit motivul real pentru care s-a mutat din România. Fosta prezentatoare TV a plecat din țara natală în India în urmă cu aproximativ 10 ani. 

Iulia Vântur a mărturisit public care a fost motivul real pentru care s-a mutat din România. Îndrăgita artistă a fost autoarea unei confesiuni emoționante, în podcast-ul lui Mihai Morar de pe YouTube. Acolo, ea a vorbit deschis despre „treptele’ pe care a trebuit să urce pentru a ajunge unde este astăzi.

Te-ar mai putea interesa și: Iulia Vântur, despre relația cu Salman Khan: „Doar Dumnezeu știe ce se va mai întâmpla”

Iulia Vântur, motivul real pentru care s-a mutat din România

Conform spuselor Iuliei Vântur, în India, vedeta a lăsat deoparte gloria și recunoașterea din țara natală. A fost nevoită chiar să „uite’ cine este, pentru ca, în timp, să cunoască din nou succesul într-o cultură străină, complet diferită, dar de care s-a îndrăgostit.

Tot în emisiunea online, Iulia Vântur a recunoscut că, deși e plecată de mult timp din România, simte în continuare absența familiei și a prietenilor. Însă, e recunoscătoare pentru noua ei viață și mai ales de modul în care a schimbat-o. Și-a dorit enorm să ajungă în India, iar în prezent e o femeie împlinită pe toate planurile. Potrivit declarațiilor fostei prezentatoare TV, a fost impresionată de valorile găsite în India. Deși la început s-a simțit oarecum singură, a găsit fericirea, după ce a cunoscut și alte feluri de a fi.

„În India, mie asta îmi place și mi se pare frumos. Oamenii sunt mult mai stabili emoțional pentru că au familia lângă ei. Este un lucru minunat atunci când știi că ai familia și prietenii acolo.

Realizez lucrurile astea într-o societate în care astea sunt niște valori. A trebuit să ajung în India ca să observ și mai mult, mai puternic cât de importante sunt apropierile cu cei dragi.

La început am avut momente în care m-am simțit oarecum singură. Nu aveam familia, prietenii acolo. Eu mi-am dorit să ajung acolo, nu m-a forțat nimeni, m-am dus de bunăvoie. M-am luptat puțin cu mine ca să-mi dau seama că nu tot ceea ce credeam eu era adevărat sau bun. Mi-am dorit să cunosc și alte feluri de a fi”, a spus Iulia Vântur, în podcast-ul lui Mihai Morar.

Te-ar mai putea interesa și: Iulia Vântur, ajutată de Salman Khan în carieră: Acolo a fost adevărata muncă. Am fost privilegiată

Iulia Vântur: „Eu am înțeles faptul că am nevoie de pace în viața mea”

Totodată, Iulia Vântur a povestit că, odată cu această experiență, a învățat că viața nu este doar despre bucurie și că nu va avea parte doar de lapte și miere. Acest lucru a condus la o o conștientizare profundă, iar vedeta a înțeles că odată cu durerea vine și schimbarea, scrie cotidianul bzi.    

”Tot ce este transformator este dureros. Nu ai cum prin zâmbete și veselie să te schimbi. Nu știu de ce noi am învățat că viața este o bucurie. Viața este cu bine și cu rău. Sus și jos. Dacă e linie dreaptă, nu este viață.

Eu am înțeles faptul că am nevoie de pace în viața mea. Dacă ai pace, nu-ți mai trebuie nimic. Gândul că nimic nu este permanent mi-a adus pace. Este în puterea mea să schimb lucrurile”, a conchis ea.

Te-ar mai putea interesa și: Cătălin Măruță, avertizat de Iulia Vântur, înainte de vreo întrebare despre Salman Khan: "Ai grijă ce spui"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel