EXCLUSIV  De ce apare Kovesi în sondajul AVANGARDE după proteste

Sociologul Marius Pieleanu a explicat de ce apare Laura Codruța Kovesi în sondajul pe care l-a realizat pentru DCNews, în perioada 6-8 februarie, în timpul celor mai ample proteste de stradă după 1990. 

”Laura Codruța Kovesi este singura personalitate publică inserată în acest chestionar, a spus Marius Pieleanu, director Avangarde. A fost decizia mea, ca manager de proiect, pentru a putea compara favorabilitatea pentru Laura Codruța Kovesi, ca persoană, dar și pentru instituția DNA, cu cea măsurată în anul trecut. 

S-a discutat mult despre DNA în spațiul public, de la apariția înregistrărilor cu Sebastian Ghiță, au fost multe polemici. De asemenea, dna Laura Codruța Kovesi a avut atitudini ferme,  pe tema ordonanței de urgență, a ieșit mult în presă. Am vrut să evaluez dacă aceste lucruri i-au afectat imaginea. Ce am observat, comparând cu alte sondaje efectuate de Avangarde, este că nici nu a scăzut, nici nu a crescut, rămâne constantă în favorabilitate, la fel și instituția. Și, să nu uităm, se află la un nivel extrem de ridicat, mult peste personalitățile politice, sau peste alte instituții, în cazul DNA”, a concluzionat Marius Pieleanu.

CITEȘTE AICI sondajul la care se face referire: SONDAJ PROTESTE AVANGARDE. Încrederea în INSTITUȚII 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel