De ce a semnat Prigoană pentru candidatura lui Oprescu la Primăria Generală

prigoana
prigoana

Candidatul PDL pentru Primăria Generală a Capitalei, Silviu Prigoană a semnat, duminică, pentru candidatura independentă a contracandidatului său, Sorin Oprescu, deoarece nu dorește să alerge singur în cursa electorală.

Aflat. duminică, în Parcul Moghioroș din București, pentru a promova reciclarea selectivă, democrat-liberalul Silviu Prigoană a fost rugat de un grup de tineri liberali din sectorul 6 să semneze pentru candidatura independentă a lui Sorin Oprescu la Primăria Generală.

Întrucât, Prigoană nu intenționează să participe singur la scrutinul din iune, el și-a înscris pe tabelul primit de la tinerii din PNL, datele personale, după care a semnat că este de acord ca Sorin Oprescu să candideze pentru fotoliul de Primar General al Capitalei.

"Nu pot să candidez singur", și-a motivat gestul, Silviu Prigoană, citează NewsIn.

Acesta a fost întrebat de tineri dacă și președintele PDL București, Elena Udrea, prezentă și ea în parc, ar fi dispusă să semneze în tabel. "Vorbiţi cu dumneaei", i-a sfătuit Silviu Prigoană.

În schimb, Cristian Poteraș, deși a fost interpelat de generația tânără din PNL pentru o semnătură, nu a aderat la acțiune, precizând că-și mai oferă un timp de gândire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel