Darren Cahill, nou interviu despre Simona Halep: Uneori, ea era cel mai mare duşman al ei

Facebook Simona Halep
Facebook Simona Halep

Australianul Darren Cahill a vorbit din nou despre Simona Halep, în contextul în care sportiva aşteaptă verdictul privind scandalul de dopaj în care este implicată. 

"Cu Simona Halep am trăit cel mai bun moment al carierei mele și am avut cea mai mare bucurie! Este o persoană extraordinară. Uneori, ea însăși era cel mai mare dușman al ei. La acea vreme, avea o presiune mare pe umeri, deoarece țara ei, România, se aștepta să o vadă numărul 1”, a declarat Darren Cahill în cadrul unui interviu pentru La Repubblica.

"Chiar dacă nu mai lucrez cu ea, vreau să vorbesc răspicat despre persoana pe care o cunosc și despre sportivul cu care am lucrat timp de şase ani. În primul rând, și cel mai important, nu există nicio șansă ca Simona Halep să ia o substanță interzisă în mod intenționat. Este un sportiv care se stresa legat de orice îi era prescris de către un medic (ceea ce se întâmpla rar) sau despre orice supliment pe care-l lua sau pe care lua în calcul să-l consume. Spunea mereu „Te rog, verifică asta de două sau de trei ori pentru a fi siguri că este legal. Dacă nu ești sigur, nu îl iau!”. Integritatea ei este impecabilă”, a mai declarat antrenorul australian. 

Judecătorii au cerut reanalizarea probelor în cazul Simonei Halep 

”Cu un laborator acreditat chiar la Londra, unde este și sediul tribunalului independent Sport Resolutions, eșantioanele cu suplimentele nutritive contaminate puse la dispoziție de Halep și echipa ei de avocați pot fi analizate la Drug Control Centre King’s College condus de o expertă în matrice alternative de testarea de confirmare. Nu este exclus ca aceste servicii de cercetare să fie efectuate și în laboratorul de la Laval, Quebec (la Montreal este și sediul Agenției Mondiale Anti-Doping) unde a fost detectată și cuantificată Roxadustat în proba de urină a lui Halep trimisă de la US Open după prelevarea probei testului anti-doping din 29 august 2022”, potrivit prosport.ro.

VEZI AICI MAI MULTE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel