Darren Cahill a analizat șansele Simonei la Roland Garros. Halep: ”Acum joc de plăcere”

Darren Cahill a analizat șansele Simonei la Roland Garros. Halep: ”Acum joc de plăcere”
Darren Cahill a analizat șansele Simonei la Roland Garros. Halep: ”Acum joc de plăcere”

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, a vorbit într-un interviu despre șansele campioanei noastre la Roland Garros.

Darren Cahill a oferit un interviu pentru un site cu profil sportiv, în care a vorbit despre şansele Simonei Halep la câştigarea Roland Garros 2019:

“Sunt multe jucătoare cu potențial de a câștiga. Simona Halep e una dintre ele, chiar dacă nu s-a impus în niciun turneu pe zgură anul acesta. Nu poți să nu o iei în considerare pe Simona când vine vorba despre zgură. A avut două meciuri foarte bune în Fed Cup, apoi a atins finala la Madrid, unde Kiki Bertens a jucat incredibil pentru a o învinge, dar și ea a avut șansele ei. A venit apoi o înfrângere dezamăgitoare la Roma. Kvitova este o jucătoare de urmărit, la fel și Naomi Osaka dacă își regăsește încrederea, Bertens e în formă. Cred că sunt zece sau douăsprezece jucătoare care au șanse la trofeu. Cred că învingătoarea va veni dintre cele care au arătat o formă bună în sezonul de zgură. Au adunat încredere, joacă bine. Ceea ce a reușit Jelena Ostapenko în 2017 este e o raritate”, a declarat antrenorul australian pentru Accent Tennis.

Interviu Darren Cahill pentru Accent Tennis

La rândul ei, Simona Halep a acodat un interviu pentru The Telegraph, în care a vorbit despre cum s-a schimbat viața ei după ce a triumfat la Paris în 2018. „Acum, lumea mă recunoaște oriunde mă duc. Când câștigi un turneu de Grand Slam, simți că ești completă. Sunt recunoscătoare pentru tot. Dar viața mea e la fel, nimic nu s-a schimbat. (...) Am terminat doi ani pe primul loc și am câștigat un Grand Slam. De acum, joc de plăcere și cu încredere. Tot ce urmează, e ca un bonus" a spus ea.

Citește și:

Cine va ridica trofeul Roland Garros după Simona Halep - analiză

Galerie FOTO: Simona Halep, echipament nou la Roland Garros 2019

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel