Daniela Simulescu (astrolog), previziuni după Luna Nouă în Taur

Daniela Simulescu (astrolog)
Daniela Simulescu (astrolog)

Daniela Simulescu (astrolog) a făcut previziuni după Luna Nouă în Taur.

Daniela Simulescu a făcut următoarele precizări pe rețeaua de socializare Facebook: "Săptămâna viitoare vom avea Lună Nouă în Taur. Pe lângă asta, Mercur va păși și el în același semn. În mod normal, o să ne stea gândul doar la ospăț, ne vom lupta cu pofte peste pofte. Doar că tot acolo pentru o lungă perioadă (până în 2026) va intra și Uranus, planeta surprizelor, schimbării, eficientizării, revoluționarii.

Cu alte cuvinte, dacă vrei să adopți un alt stil alimentar, să slăbești sau pur și simplu să îți menții vitalitatea, poți începe cu mult aplomb. Lui Uranus nu ii place confortul sau complacerea, și cu siguranță nici ție nu îți va plăcea Uranus. Dar până la urmă, doar ieșind din zona de confort, vei "da câteva kile jos" sau vei evolua".

VEZI ȘI Daniela Simulescu, predicții pentru 2018. SEMNAL: Totul sau nimic

Previziuni pentru 2018

Amintim că Daniela Simulescu, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru DC News, a explicat cum va fi anul 2018 pentru România. Atunci când ne uităm la aspectele previzionale în harta unei țări, spune Daniela Simulescu, "prima dată luăm în calcul harta progresată, cea care arată trăirile interioare, echilibrul emoțional și motivația interioară a poporului.

[citeste si]

Pe toată durata lui 2018, Luna progresată va fi în Rac. Deci ne va fi foarte greu să schimbăm ceva, vom dori să securizăm absolut tot ce avem, nu vom vrea să renunțăm la tradiții și obiceiuri, vom face și mai mare tam-tam pe familia tradițională, pe valorile naționaliste până la extreme. Cu alte cuvinte, reticenți și împotriva oricărei intervenție din afară".


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel