Urmărește emisiunea live


Daniel Florea, uluit de o imagine din Sectorul 5

Foto: b365.ro
Foto: b365.ro

Daniel Florea a făcut o dezvăluire șocantă despre ce a văzut într-o zonă rău famată a Sectorului 5.

Daniel Florea, este pus pe treabă din momentul în care va prelua oficial conducerea Sectorului 5, unul cu cele mai mari probleme, după cum a recunoscut edilul la interviul DC News.

O primă măsură pe care Daniel Florea o va lua este aceea de a intra cu toate forțele pentru igenizarea cartierelor rău famate. Este convins că odată începută această activitate, în povida avertizărilor unor apropiați că după curățenia generală acestea vor deveni la fel, primarul Sectorului 5 spune că nu va mai fi posibilă această situație. 

Despre o soluție care ar privi demolarea imobilelor aflate într-o degradantă stare, în vederea ridicării unor locuințe pentru persoanele cu venituri reduse, edilul spune că nu este convins de acest lucru.

[citeste si]

"Problema mea mare este că am văzut oameni stând la coadă cu copii mici în brațe, mai mici de un an, la seringi, la droguri, ziua în amiaza mare, ceea ce mi se pare inadmisibil," a declarat Daniel Florea. Despre traficanții de droguri, edilul promite un răspuns după circa o lună de la instalare. Există mici traficanți care trebuie să trăiaască și ei din ceva, i s-ar fi răspuns edilului de către istituțiile care ar trebui să  se ocupe de această problemă. 

Potrivit informației redactorului DC News, locul de care vorbește primarul Sectorului 5 aparține unui ONG care împarte acele seringi pentru a evita folosirea repetată a acestora de către mai multe persoane, practic o protecție împotriva contactării virusului HIV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel