Dana Rogoz, despre femeile operate: Să nu mă înțelegeți greșit...

Dana Rogoz
Dana Rogoz

Dana Rogoz este una dintre vedetele care susțin frumusețea naturală și care nu a apelat niciodată la operațiile estetice. 

„Am mai vorbit pe blog despre conceptul de frumusețe, în contextul socio-cultural actual. Standarde, prejudecăți, dimensiuni perfecte, forme ideale… toate acestea ne-au știrbit de prea multe ori încrederea în noi. Mai ales când eram adolescente, naive, vulnerabile. Acum cred tot mai tare că nu există femei urâte și femei frumoase, ci femei care știu sau nu să ia decizii bune, care să le evidențieze frumusețea naturală, oricât ar fi ea de diferită de normă. Frumusețea înseamnă sănătate și diversitate. În rest, sunt trenduri. 

Vă reamintesc faptul că Angelina Jolie a fost bullied toată adolescența pentru forma buzelor ei, ca mai apoi să devină un adevărat reper al frumuseții mondiale. Ceea ce era inițial considerat un defect, a devenit o marcă a senzualitătii. Pentru ca ulterior, mii de femei să încerce să obțină aceeași "formă perfectă", prin metode mai mult sau mai puțin invazive. Aș fi curioasă să aflu de la un medic estetician câte femei cer "buze ca ale Angelinei, vă rog". Să nu mă înțelegeți greșit, nu judec aceste femei. Fiecare e liber să își facă absolut orice intervenție care l-ar putea face mai fericit (fără a-și pune, desigur, sănătatea în pericol). Cine sunt eu să judec?! Dar pe de altă parte, mi-aș dori că frumusețea naturală, în diversitatea ei, să fie la fel de promovată, să aibă aceeași expunere. Cred că doar așa femeile ar avea mai multă încredere în ele, știind cum să își asume așa numitele "defecte" și să le transforme – de ce nu – în atuuri. Dacă ar fi să fac paralelă cu modă, frumusețea naturală e stilul, restul sunt trenduri, care vin și pleacă" a povestit Dana Rogoz, pe blogul ei.

Vezi și: Dana Rogoz, bătută și scuipată în plină stradă: Mi s-a oprit respirația

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel