Urmărește emisiunea live


Dana Gîrbovan, în așteptarea unui răspuns de la Iohannis. Toni Neacșu: Acesta e termenul

Toni Neacșu a transmis un nou mesaj privind propunerea PSD pentru Ministerul Justiției.

„Dacă azi este trimisă propunerea pentru ministerul justiției, Președintele are, potrivit Codului administrativ, un termen de 10 zile în care fie numește, fie refuză propunerea pe considerente de oportunitate, în același termen trebuind să și motiveze”, a scris Toni Neacșu pe contul său de Facebook.

Amintim că secția pentru judecători a CSM a decis, luni, eliberarea din funcția de judecător a Danei Gîrbovan, într-o ședință de urgență care a durat 30 de secunde.

„Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către Preşedintele României a propunerii privind eliberarea din funcţie, prin demisie, a doamnei DANA CRISTINA GÎRBOVAN, judecător la Curtea de Apel Cluj, conform art.65 alin.(1) lit.a) din Legea nr.303/2004, republicată, cu modificările şi completările ulterioare. (unanimitate)", se arată în minuta Secției.

Dana Gîrbovan, propunerea PSD pentru ministerul Justiției, este judecător la Curtea de Apel Cluj și președintele Uniunii Naționale a Judecătorilor din România (UNJR).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel