CV-ul care a şocat un angajator - FOTO

J.P Daminco, proprietarul şi fondatorul unei companii care repară calculatoare a ramas socat cand a citit CV-ul unui tânăr aflat în căutarea unui loc de muncă, în a cărui descriere se afla un detaliu cel puţin bizar.

 Autor: Dinu Andreea Iulia

La capitolul experienţă în câmpul muncii, tanarul a scris faptul că a fost "dealer de marijuana şi un tip abject" între anii 1994-2004.

Un CV este o oglindire a activitatii profesionale, o biografie a acesteia. Câmpul muncii solicită experienţă pentru fiecare aplicant în căutarea unui job. De cele mai multe ori candidaţii nu sunt acceptaţi deoarece nu se ridică la standardele angajatorilor sau pur şi simplu nu beneficiază de experienţa necesară pentru posturile pentru care aplică. Acest aspect este cunoscut de ambele tabere, iar de cele mai multe ori angajatorii nu înţeleg de ce cei aflaţi în căutarea unui post trec abilităţi irelevante în CV-urile lor.

CV-ul şocant a ajuns pe un site, devenind viral pe internet.

"Am fost şocat. Ca proprietar şi fondator al unui magazin cu filiale în toată ţara, mi-au trecut prin mână foarte multe CV-uri. M-am uitat peste el şi când am ajuns la ultimul loc de muncă avut şi am văzut precizarea am început să râd zgomots. Am fost întrebat dacă l-am intervievat pe acest bărbat, dar nu am făcut acest lucru", a declarat J.P Daminco.

Postul pentru care aplicase autorul CV-ului era de tehnician al unui site care trebuie să ţină legătura cu clienţii ce au nevoie de ajutor cu calculatoarele lor, dar, spune Daminco "bărbatul nu era calificat pentru acest post". La începutul CV-ului autorul acestuia pare destul de sincer în felul în care se descrie spunând: "Nu mă pot compara cu cei care au terminat facultatea, cel puţin pe hârtie. Am decis să scot în evidenţă ceea ce am eu de oferit mai bun, iar abilitatea aceasta include înţelegerea părţii economice a cererii şi a ofertei".  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel