Cuvintele cu care Halep a cucerit românii

Simona Halep FOTO AGERPRES / EPA
Simona Halep FOTO AGERPRES / EPA

Jucătoarea de tenis Simona Halep a fost aplaudată la scenă deschisă pe Arena Națională.

„Vreau doar să vă mulţumesc pentru toată energia pozitivă pe care mi-o transmiteţi mereu. O simt şi atunci când merg la turnee. Am mulţi români alături de mine.

Este extraordinar că îmi transmiteţi atâta bucurie şi atâta iubire. Dacă ajungem să credem în noi, în puterea nostră interioară, putem să facem orice. Acest trofeu este al României, nu doar al meu, iar România este ţara mea şi aici aş vrea să trăiesc toată viaţa", a spus Simona Halep.

Simona Halep, numărul 4 în clasamentul WTA, a prezentat trofeul câştigat la turneul de la Wimbledon, al doilea de Mare Şlem din carieră după Roland Garros, miercuri seara, în cadrul unei ceremonii organizate pe Arena Naţională din Capitală la care au participat aproximativ 20.000 de bucureşteni. Tineri, părinţi împreună cu copii, dar şi persoane de vârsta a treia, au venit pe cel mai mare stadion din ţară pentru a-i face o primire călduroasă.

Purtând steaguri, Ilie Năstase, Gheorghe Popescu, Marius Urzică, Diana Bulimar, Gabriela Szabo, Ionela Tîrlea, Monica Roşu, Mihai Leu, Marian Drăgulescu, Paula Ivan, Alina Dumitru şi Doina Melinte i-au făcut o primire triumfală câştigătoarei de la Wimbledon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel