Cum să ne îmbrăcăm ca să atragem bani. Voropchievici: Există o regulă

Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru au vorbit, sâmbătă, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3, despre hainele care ne poartă noroc.

„Când pui un trandafir frumos roșu sau roz pe o bluză neagră parcă e altceva. Haina vine cu informație și chiar dacă spălăm hainele și o dăm cuiva, practic dăm din personalitatea și energia noastră", a spus Lidia Fecioru.

„Există o regulă: ține cont de fiecare zi a săptămânii și în funcție de ziua respectivă trebuie să iei anumite nuanțe de culori. Mai purtați și o bijuterie de aceeași nuanță pentru că vă dă o altă stare de spirit. Și bărbații pot purta bijuterii, de ce nu?

Pentru ziua de luni punem un verde, e simbolistica primăverii, deschidem frumos săptămâna. Verdele e simbolistica banilor. Luni e ziua lunii. Pune o piatră, un cristal alb.

Marți este ziua lui Marte, focosul. Aici avem culoarea roșu. Roșul e o perpetuă energie non-stop. Roșu aduce prospețime, fericire, prosperitate.

Miercuri e ziua lui Mercur, a comunicării. Trebuie să vii cu lucruri bune, să fii cu violet. Violetul aduce fericire, aduce bucurie.

Joi pui un albastru frumos, căci e ziua lui Jupiter. Albastrul aduce noroc în afaceri. Albastrul e combinat cu joi, cu Jupiter. Euroii sunt mai albaștri.

Vineri avem o culoarea a dragostei, zeița Venus, pasiunea. Dacă te îmbraci în galben devii mai simpatic, mai atractiv.

Sâmbătă punem o nuanță indigo. Acum punem indigo-ul și ne dă o stare de liniște și de meditație fantastice. 

Duminică avem portocaliul ăsta, e o combinație între roșu și galben. Ne dă energie, afectivitate", a spus numerologul Mihai Voropchievici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel